Big data ingenieursbureau

image3

 

Je wilt (big) data, IoT, process analytics, business analytics en gelukkig is de hoeveelheid data in je bedrijf al big. Zo big zelfs dat de harde schrijven niet aan te slepen zijn of dat je cloud provider elke week belt voor een groter abonnement. En dan hebben we het nog niet over data die van buiten de organisatie komt. Je bent niet de enige! De meeste organisaties worstelen hiermee. Kortom je hebt een roadmap nodig…..

image4

 

Een databos is prima te verkennen met iemand die er al vaker is geweest en die weet waar de valkuilen zijn. Die een aanpak heeft voor data. En omdat data door de hele organisatie heen wordt gemaakt en gebruikt moet dat mensen zijn die strategisch, tactische en operationeel kan acteren. Die jouw bedrijfsvoering en mensen meeneemt in hun reis van data naar informatie. Informatie is nodig in de activiteiten die de organisatie ontplooit. 

image5

 Databeasties zijn mensen met verstand van business, processen, informatie en data. Ingenieurs van een bureau die mee kunnen praten op boardroom niveau. En de implementatie kunnen begeleiden zodat de organisatie visie, waarden, werkwijze en strategie kan verbinden. Met het doel om de potentiële business waarde om te zetten naar informatie met reële opbrengsten. Wij geven de data handen en voeten als informatie of vleugels als dat nodig is. 

Contact